Üniversite gezileri kapsamında ilk gezimizi Üsküdar Üniversitesine düzenledik.

OKULUMUZUN SPORTİF FAALİYETLERİ (2019-2020)

Haz

"Sözlük Özgürlüktür"  kapsamında düzenlenen kısa film yarışmasında okulumuz İstanbul birincisi oldu. Ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk YELKENCİ Bey takdim ettiler. Öğrencimiz Ahmet Kerim YEŞİLYURT ve ekip arkadaşlarını, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Mustafa ÖZSAN´ı tebrik eder ve kendilerine teşekkür ederiz.

Dereceye giren filmimizi seyretmek için tıklayınız.

FEN ve SOSYAL BİLİMLER PROGRAMININ FARKI NEDİR?

Ara

Bu yıl eğitim öğretime başlayan okulumuzun Güreş takımından gurur verici başarı.

Ara

Okulumuzun Kurucu Müdürü İsmail BAKAN´ı okulumuza yeni müdür atanmasından ve görevinden ayrılacak olmasından dolayı güzel bir etkinlikle uğurladık.

Ara

İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Faruk Başer:" İmam Hatipleri namaz, namazı öğretmenler diriltebilir." diyerek  Faruk Beşer, İmam Hatip okullarında namaza daha fazla önem verilmesi gerektiğini söyledi.