T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / TUZLA - Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi

GÜREŞÇİLERİMİZDEN İMAM HATİP OLİMPİYATLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Bu yıl eğitim öğretime başlayan okulumuzun Güreş takımından gurur verici başarı.

Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında Yapılan İstanbul İmam Hatip Liseleri Spor Olimpiyatlarında Okulumuz Güreş Takımı 4 Güreşçiyle Katıldığı müsabakalarda 4 Birincilikle Altın Madalya alarak olimpiyatlarda Şampiyon olmuştur.

Şampiyonanın ilk gününde Öğrencilerimiz 9.Siniflardan Asim Ülkü ve Furkan Ülkü ve Burak Ülkü ile 10A sınıfından Recep Tayyip Kısacık kendi sıkletlerinde çıktıkları karşılaşmalarda tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldular.

şampiyonanın ikinci gününde Türkiye Elemelerine katılan güreşçilerimiz yarı finale kadar yükselmiş yarı finalde rakiplerine yenilmişlerdir. Rakiplerinin finale yükselmesinin ardından bugün çıktıkları karşılaşmalarda ise Final Maçı yapmış Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şampiyonlarına Finalde yenilmişlerdir.

Güreşçilerimiz Takım olarak 3. bireysel olarak elemelerde 5. olarak bir başarı daha elde etmişlerdir. 

İmam Hatip Olimpiyatlarında şampiyon olan Öğrencilerimiz 9.Siniflardan Asim Ülkü ve Furkan Ülkü ve Burak Ülkü ile 10A sınıfından Recep Tayyip Kısacık ile Ayrıca bu başarıda büyük pay sahibi olan  Okulumuz  Beden Eğitimi Öğretmeni ve Güreş takımı Antrenörümüz ve Ayni Zamanda Milli Judocu Dünya Şampiyonu Belkis Zehra Kaya hocamızı Tebrik ederiz.

Başarılarının devamını dileriz.

gÜREŞ ŞAMPİYONASIgÜREŞ ŞAMPİYONASIgÜREŞ ŞAMPİYONASIgÜREŞ ŞAMPİYONASIgÜREŞ ŞAMPİYONASIgÜREŞ ŞAMPİYONASIgÜREŞ ŞAMPİYONASIgÜREŞ ŞAMPİYONASIgÜREŞ ŞAMPİYONASIgÜREŞ ŞAMPİYONASI

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.12.2014 - Güncelleme: 24.12.2014 22:03 - Görüntülenme: 1167
  Beğen | 0  kişi beğendi