May

Ödüllü Lgs Deneme Sınavımızı Gerçekleştirdik. Okulumuzun tanıtımı amacıyla yapmış oldugumuz ödüllü Lgs deneme sınavına Tuzla Pendik Kartal  Gebze Darıca  ve Çayırova ilçelerinden 220 öğrenci katıldı.  Katılım ve ilgi gösteren öğrencilerimize ailelerine okullarının idareci ve öğretmenlerine süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. En çok katılım sağlayan @muzafferdaguzidepulur.iho yönetimi ve öğretmenlerine de ayrıca teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimize Lgs sınavında başarılar dileriz.

May

Matematik Bilgi Yarışmamız. Matematik Zümresi tarafından 9 ve 10. Sınıflar arasında coşkulu heyecanlı ve zevkli bir yarışma gerçekleştirildi. O kadar çekişmeliydi ki eşitlik yedek sorularda da bozulmayınca 1.Kura ile belirlendi. 9. Sınıflar      Birinci 9A ,    İkinci 9D 10.Sınıflar       Birinci 10C  ikinci ise 10D oldu YarıŞmaya katılan ğrencilerimizi ve sınıflarını tebrik eder Matematik öğretmenlerimize teşekkür ederiz

May

Sevgi, merhamet ve fedakârlık gibi güzel hasletlerin örnekleri olarak annelerimiz, hayatımızın en değerli hazineleridir.        Başta aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli şehit anneleri ve cocuklarına bayramlık yerine kefen giydiren vatanları Kudüs  Filistin icin canlarını feda eden anneler olmak üzere hepsine saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz.     Bu eşsiz hazinelere sahip çıkmalı, annelerimize verdiğimiz kıymeti her fırsatta en güzel şekilde göstermeliyiz.       Annelerimize teşekkür etmekle kalmayıp hayatımız üzerindeki etkilerini de hatırlamak için bugün çok anlamlı bir fırsattır.       Cenneti annelerin ayakları altında gören inancın mensupları olarak yüklendiğimiz sorumlulukları ve görevleri ifa ederken, annelerimizin hayır dualarının en önemli güç kaynaklarımızdan biri olduğunu unutmamalıyız.

May

Darıca Tevfik Ileri İmam Hatip Ortaokulunu tanıtım amaçlı okulumuzda ağırladık. Öğrenciler okulumuzun  akademik ve deĞerler eĞitimi çalışmalarını yakından görme imkanı buldular ve Lgs de tercih edeceklerini ifade ettiler. Ziyaretlerinden dolayı okul idaresine rehber öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederiz.

May

Tezer Taşkıran Ortaokulunu tanıtım amaçlı okulumuzda ağırladık. Öğrenciler okulumuzun  akademik ve degerler egitimi çalışmalarını yakından görme imkanı buldular ve Lgs de tercih edeceklerini ifade ettiler. Ziyaretlerinden dolayı okul idaresine rehber öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederiz.

May

Okunan ve tahlil yapılan Medniyet Okumaları Kitaplarının sınavlarını gerçekleştirdik

May

8. sınıflar için hazırlamış olduğumuz cevap anahtarı yayınlanmıştır.

May

Spor Klübümüz tarafından Bolu Gölcük'e gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz bahar havasında doğal güzellikler ortamında hoşça br gün geçirdiler.

Spor klübü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Her dönem olduğu gibi bu dönemde de

9. Sınıflar Efendimizi Sahabe Gibi Sevmek

10. Sınıflar Namaz Dirilişe Çağrı

11.Sınıflar Bilim  Tarihi Sohbetleri

Kitaplarını okudular ve moderatör öğretmenlerinin rehberliğinde seçilen öğrencilerin sunumu ile topluca okudukları kitabın tahlilini müzakeresini yaptılar.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder sunum yapan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Üniversite sınavına yaklaşık bir ay kala son Sınıf öğrencilerimize yoğunlastırılmış kamp programını başlattık. Her gün deneme sınavları konu anlatımları ve birebir soru çözümleriyle devam edecek kampta öğrencilerimizin tam kapasitelerine ulaşacaklarına ve mevcut başarılarının üzerine çok artış göstereceklerine inanıyor kampın hayırlı ve verimli olmasını Allah'tan diliyoruz. Allah zihin ve feyz açıklığı versin başarılar dileriz.

May

Yeni Müfredat ile beceri temelli sadeleştirilmiş ve derinlemesine öğrenme yaklaşımı geliyor.