Nis

Üniversite sınavına yaklaşık bir ay kala son Sınıf öğrencilerimize yoğunlastırılmış kamp programını başlattık. Her gün deneme sınavları konu anlatımları ve birebir soru çözümleriyle devam edecek kampta öğrencilerimizin tam kapasitelerine ulaşacaklarına ve mevcut başarılarının üzerine çok artış göstereceklerine inanıyor kampın hayırlı ve verimli olmasını Allah'tan diliyoruz. Allah zihin ve feyz açıklığı versin başarılar dileriz.

Nis

Motivasyon Semineri. Cem Durak tarafından öğrencilerimize sınav başarısı ve Motivasyon konulu seminer verildi. İşler kitabevine teşekkür ederiz.

Nis

Peygamber Efendimizi tanımak anlamak ve ahlakını örnek almak amacıyla düzenlenen yarışmada 10/ D Birinci 10/A ikinci 10/C üçüncü 10/B sınıfı Dördüncü oldu. Yarışmaya katılan sınıf ve öğrencileri tebrik eder emeği geçen meslek dersleri öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

25 Nisan Saat 20:00 tüm velilerimiz davetlidir.

Katıl Zoom Toplantı

Toplantı Kimliği: 365 719 3531

Parola: p8Gi8i

Nis

Akreditasyon Okul Eğitimi kapsamında Tuzla Mahir İz AİHL öğrencileri İtalya’da “Liceo Luigi Di Savoia Chieti” lisesinde bir ay süren hareketliliklerini tamamladılar.

Nis

2.Dönem Genel Veli Toplantımızı Velilerimizin Yoğun Katılımlarıyla, Öğrencilerimizin Sınıflarında Tüm Öğretmenlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik.

10 ve 11. Sınıflarda Üniversite Hazırlık Kurslarının görüşüldüğü, Ara Karnelerin ve Deneme  Sınavı Sonuç Karnelerinin verildiği, Velilerimizin Öğrencileri ile ilgili Bireysel görüşmeler yaptığı vb. birçok konunun görüşüldüğü verimli bir Veli Toplantısı oldu.

Öğretmenlerimize emekleri, Velilerimize ise katılımları için Teşekkür ederiz.

Nis

Öncelikle üsküdar sağlık bilimleri üniversitesiyle başlayan gezimiz aynı koru içindeki Hababam sınıfı müzesi ve sonrasında Üsküdar Mihrimah sultan camii ve sahil gezisiyle tamamlandı. Kimya öğretmenimiz Hatice Akıcı'ya ve ulaşım desteklerinden dolayı Tuzla Belediyesine teşekkür ederiz

Nis

Tuzla'nın başarılı Ortaokullarından biri olan Evliya Çelebi Ortaokulu 8.Sınıf öğrencilerini  okulumuzda ağırladık. Okulumuzun birimlerini gezdiler  üniversiteye hazırlık çalışmalarını yerinde görme ve okulumuzu yakından tanıma fırsatı buldular.

Evliya Çelebi Ortokulu yöneticilerine rehber öğretmenlerine ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

•⁠  ⁠TBMM 104 yıl önce 23 Nisan'da açıldı

•⁠  ⁠TBMM'nin açılışı, kurtuluş mücadelesinin en önemli safhalarından biri oldu

Ülkemizin ve milletimizin geleceği, bugünkü çocukların azimli çalışmaları sonucu parlak ve muhteşem olacaktır…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Nis

Bilgide ve Ahlakta öncü nesiller vizyonuyla hareketle 5. Sınıflarda uyguladığımız Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi kapsamında 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında 30 erkek öğrenci alınacaktır.

Nis

Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, sevdiklerinizle sağlıklı,huzurlu ve mutlu nice bayramlar temenni eder,Ülkemiz ve İslam alemi için hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederiz.

Nis

Okulumuz tarafından Gazzeli kardeşlerimiz için 70 Bin Tl. Yardım toplandı.Daha önceki yardımla birlikte toplam 125 Bin Tl Yardım toplanmıştır oldu. Kuran ve oruç ayını infakla taclandıran öğrencilerimizin öğretmenlerimizin velilerimizin hayırlarını Allah kabul eylesin.