2. döneme ait Ortak Sınav Programımız açıklandı.

Bakanlığımızın kararları doğrultusunda 9. sınıflar Türk Dili ve Edebiyatı dersi sınavı 26 Mart Salı, Matematik dersi sınavı ise 27 Mart Çarşamba günü ülke genelinde ortak olarak yapılacaktır. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuzda 2. dönem başı sorumluluk sınavları 7-8-9 Şubat tarihlerinde yapılacaktır.
Sorumluluk Sınavları Programı için tıklayınız.

Ekm

1. döneme ait ortak sınav programımız açıklanmıştır.
Bakanlığımız ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğümüzün kararları doğrultusunda 10. sınıflar için 1. dönem Coğrafya dersi 1. sınavı 2 Kasım Perşembe İstanbul genelinde,  9. sınıflar için 1. dönem Türk Dili ve Edebiyatı ile Matematik dersi 2. sınavları 27 Aralık Çarşamba Türkiye genelinde ortak olarak yapılacaktır.

Ekm

16 Ekim 2023 tarihi itibariyle uygulanacak haftalık ders programımız yayınlanmıştır.

Aşağıdaki bağlantılardan ilgili sınıfların programlarına ulaşabilirsiniz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılının başta Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi topluluğumuz olmak üzere tüm camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.

Ahlakta ve bilgide öncü nesiller yetiştirme temel umdesine sahip
Tuzla Mahir İz AİHL cemiyetinin 10. dönemi sevgili öğrencimiz, aramıza hoş geldin!

Ümit ediyoruz ki çok yönlü eğitimi misyon edinen ve YKS yerleştirme sonuçlarına göre her yıl başarısını bilinçli bir çabayla yükselten okulumuzun mensubu olmaktan ömrün boyunca iftihar edeceksin.

Okulumuzla ilgili haber ve duyuruları web sitemizden, sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsin.

Haz

Okul Dergimiz GENÇ-İZ'in 3. Sayısı " MAHREMİYET" Teması ile hazırlanarak basımı gerçekleştirildi. Öğrenci ve Öğretmenlerimizin kaleminden dökülen bir birinden güzel deneme ve hikayelerle GENÇ-İz Dergimize aşağıdaki bağlantıdan da ulaşabilirsiniz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Sorumluluk Sınavlarına ait programımız aşağıdadır. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

2023 yılı bursluluk sınavı başvuruları başladı. 16 Haziran'a kadar başvurunuzu okul idaresine yapabilirsiniz. Başvuru ile ilgi ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

Okulumuza ait logomuz ektedir.