E TWİNNİNG PROJEMİZ

Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı eTwinning çalışmaları devam etmektedir.

"Game Based Learning" eTwinning Projesi

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Gülnur VARLI'nın yürütmüş olduğu "Game Based Learning (Oyun Temelli Öğrenme)" adlı eTwinning projesi okulumuzda 11. Sınıf öğrencileri ile Ekim ayında başlamış olup aktif çalışmalarına devam etmektedir. Bu proje ile öğrencilerimiz Wordwall, Learningapps, Kahoot vb. gibi farklı dijital araçları ve platformları öğrenecek ve partnerlerinin oynaması için farklı oyunlar hazırlayacaktır. Öğrenciler oyunlarını tasarlamanın yanı sıra dijital vatandaşlık becerilerini geliştirmeyi ve Web2 araçlarını  derslerinde etkin bir şekilde kullanmayı öğreneceklerdir.

19-10-2021

Yayın: 19.10.2021 - Güncelleme: 11.07.2023 11:13 - Görüntülenme: 323