e-TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz  bu yıl   Erzurum /Yakutiye  Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kurucu olduğu "Bir Şehir Bir Şehit " temalı  e-twinning projesine ortak olarak kabul edildi.

24-10-2019

PROJEMİZ HAKKINDA

Projemiz katılacak olan illerden en az bir şehit ailesine ulaşmayı hedeflemektedir.Proje dahilinde belirlenen şehit aileleri ile hazırlanan etkinlik planı doğrultusunda faaliyetler yapılacaktır.Öğrencilerde vefa duygusunu oluşturmayı hedeflediğimiz proje kapsamında şehit ailelerinin duygularına ortak olmak elde etmek istediğimiz amaçlardandır.

AMACIMIZ

Şehit ailelerin duygularına ortak olmak, paylaşmak ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek, projeye katılan öğrencilerde vefa duygusu oluşturmak.

-Projeye katılacak olan öğrencilerde vefa duygusunun oluşması
-Şehit ailelerinin duygularına ortak olunması
-Öğrencilerimizin milli birlik ve beraberlik duygularını kuvvetlendirmek

Bu anlamlı projenin uygulanması için girişimlerde bulunan İngilizce Öğretmenimiz Gülnur VARLI'ya  teşekkür ederiz.

24-10-2019

Yayın: 24.10.2019 - Güncelleme: 11.07.2023 11:12 - Görüntülenme: 744